Administrering av användare

För att lägga till eller administrera en användare så krävs en administratörsanvändare. Om du behöver göra en ändring på din användare, t.ex. byta lösenord, kontakta en administratör. För att komma till administratörsfältet, klicka på administratörs-ikonen i fältet till vänster.

För att lägga till en användare som administratör, fyll i mailaddress, lösenord och nivå för användaren (Användare/Administratör), som visat i Figur 6.1. Användaren kommer sedan behöva byta lösenordet vid första inloggning.

Figur 6.1

För att byta lösenord på användaren klicka på ikonen visat i Figur 6.2, klicka på byt lösenord och välj ett nytt lösenord till användaren. Meddela användaren deras nya lösenord.

Figur 6.2

När en ny användare skapas så behövs oftast organisationer läggas till på användaren. Se Figur 6.3.

Figur 6.3