Administrering av organisationer

Organisaioner är bra för att kunna dela upp kunder, terminaler etcetra i enheter beroende på hur företaget jobbar och hur företagets organisation ser ut.

Vanligt förekommande är att dela upp t.ex. kunder så att konsultchefer endast ser de konsulter de är ansvariga för samt de terminaler som deras kunder använder.

Skapa organisationer

För att skapa en ny organisation, ange ett namn i textfältet enligt Figur 4.1 och klicka sedan lägg till. En organisation har då skapats.

Editera organisationer

För att ändra namn på en organisation, klicka på pennan till vänster om organisationens namn och ange ett nytt namn, som visat i Figur 4.2.

Figur 4.2

Det går även att ta bort organisationer, som visat i Figur 4.3.

Figur 4.3

Lägg till/ta bort terminal

För att välja vilka organisationer en terminal ska vara med i: Klicka på nedåt-pilen som är på samma rad som terminalens namn och bocka i vilka organisationer terminalen ska vara med i, som visat i Figur 4.4.

Figur 4.4

Lägg till/ta bort användare

För att välja vilka organisationer en användare ska vara med i: Klicka på nedåt-pilen som är på samma rad som användarens namn och boka i vilka organisationer personen ska vara med i, som visat i Figur 4.5

Figur 4.5